Syrop MONIN Acerola i MONIN Pink Peppercorn

Rodzina syropów MONIN powiększyła się o dwa wyjątkowe smaki: Acerola oraz Różowy Pieprz. Przedstawiamy sprawdzone receptury i inspiracje, które w sam raz sprawdzą się w sezonie letnim!

Syrop MONIN Acerola

Acerola to mały czerwony owoc pochodzący z Brazylii, a spokrewniony z wiśnią o soczystym i złocistym miąższu. Jego słodka kwaskowatość jest wysoko ceniona w różnych połączeniach kulinarnych, natomiast właściwości zdrowotne aceroli, a szczególnie duża zawartość witaminy C, zdecydowanie wpłynęły na rosnącą popularność tej rośliny. MONIN inspirując się wyjątkowymi lokalnymi smakami stworzył syrop MONIN Acerola, który wraz ze swoją intensywnością koloru i egzotyczną świeżością przeniesie każdego do serca Ameryki Południowej.

Zobacz receptury z syropem MONIN Acerola:

Syrop MONIN Różowy Pieprz

Syrop MONIN Pink Peppercorn, czyli Różowy Pieprz to wyjątkowy smak o unikatowej różowej barwie i wyczuwalnymi nutami czerwonych owoców pieprzu. Jest to nowy smak z gamy syropów ziołowych, który idealnie łączy się z zimnymi napojami takimi jak: koktajle, lemoniady, mrożone herbaty, a w ciepłych aplikacjach wzmacnia aromat kawy, czy ponczu.

Zobacz receptury z syropem MONIN Pink Peppercorn: